در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
بيمه بازنشستگي و عمر براي زنان خانه دار و افراد كم در امد ماهيانه چقدر مي باشد؟ چه مراكزي براي ثبت نام مراجعه كنيم؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و زنان سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی حسب مورد با معرفی از سوی مراجع مذکور در صورتی که کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند، در اجرای بند’ب’ ماده ۱۱ آئین نامه اجرائی ماده ۷ قانون هدفمند سازی یارانه ها و در راستای تعمیم و گسترش پوشش بیمه ای به گروههای خاص جامعه از تاریخ ۲۱ اسفند ۱۳۸۹ با معافیت از پرداخت حق بیمه به میزان ده بیست و هفتم حق بیمه کامل(با نرخ ۲۷ درصد) بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار که حق بیمه آن از محل منابع حاصله از هدفمند سازی یارانه ها تامین می شود، مشمول تعهدات قانونی مقرر در بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و خدمات درمانی قرار گیرند.

اطلاعات تکمیلی در:

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار در قانون تامین اجتماعی