در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام

من يك زنه خانه دار و متولد ارديبهشت  1348 مي باشم و در حال حاضر تحت بيمه شركت نفت شوهرم هستم . مي خواستم بدانم چگونه مي توانم بيمه زنان خانه دار شوم و از مزاياي مستمري بازنشستگي استفاده نمايد . بنده تاكنون هيچ بيمه را پرداخت نكرده ام

با سپاس و دعاي خير
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام حداکثر سن برای پذیرش درخواست و عقد قرارداد در بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی ۴۵ سال است که در غیر این صورت متقاضی می بایست ۲ برابر مازاد سنی مقرر دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان بیمه تأمین اجتماعی باشد.

با توجه به اینکه شما تا بحال سابقه بیمه ای نداشته اید نمی توانید از تحت پوشش این بیمه استفاده نمایید

شما برای تحت پوشش گرفتن بیمه و دریافت مستمری بازنشستگی می توانید از بیمه های عمر و سرمایه گذاری شرکت های بیمه استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی

بیمه عمر و سرمایه گذاری