در سایر توسط
با سلام.من از سال ٨٣ بيمه اجباري بودم تا سال ٩٠ از سال ٩٠ خودم را بيمه اختياري كردم تا سال ٩٤.از مهر ٩٤ دوباره بيمه اجباري شدم تا تير ٩٥.الان دوباره ميخواهم خودم را بيمه اختياري كنم سنم هم ٤٨ سال هست و خانم هستم ميخواستم بپرسم شرايط چگونه است و اينكه حقوق بازنشستگي با اين سوابق به چه شكل ميشود؟نيمي اجباري نيمي اختياري
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام در محاسبه حقوق بازنشستگی دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه ، نقش اساسی را ایفا می کند. در صورت درخواست بازنشستگی حقوق مبنای کسر حق بیمه در دو سال آخر مبنا می باشد (در موضوع سابقه بیمه بین بیمه اختیاری و بیمه اجباری تفاوتی نیست و تفاوت در بیمه اجباری فقط در موضوع مزایای قانون کاری (مثل بیمه بیکاری ، استراحت پزشکی و....) می باشد )

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی