در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام من 32 سن دارم و 5 سابقه بیمه اجباری تامین اجتماعی. از این ماه تصمیم گرفتم از بیمه زنان خانه دار استفاده کنم چون جایی شاغل نیستم.و فقط برای بازنشستگی میخوام. به نظر شما این کار بهتره یا خرید بیمه عمر. من همسر و یک پسر 1 ساله دارم
3 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بیمه عمر بحثی جدا دارد ولی شما دارای ۵سال سابقه هستید وبه خاطر اینکه بتوانید از مزایای بازنشستگی در آینده استفاده کنید پس بهتره از بیمه زنان خانه دار استفاده کنید