در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

 خانمی هستم خانه دار 33 ساله با وصع متوسط.

حالا میخواستم خودم را بیمه زنان خانه دار کنم با ماهی 110 هزار تومان پرداخت حق بیمه

شما یکجایی درمورد بیمه عمر قبل از تامین اجتماعی پیشنهاد دادید. حالا برام سواله اینا چه ربطی بهم دارند

من میخوام بعد از 30 سال پرداخت بیمه درمانی بازنشستگی و مستمری داشته باشم مثل تامین اجتماعی ولی بیمع عمر ظاهرا صندوق پس اندازه

حالا بنظر شما من 30 سال بیمه اختیاری بریزم یا نه این کار به ضررم است.

بیمه عمر هم یهو یه پول پسنداز شده خودمون را میده. و با تامین اجتماعی فرق داره . اینها را یک کارشناس بیمه عمر گفته بود

خیلی ممنون از پاسخگویی تون
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بله بیمه عمر و تامین اجتماعی از هم متفاوت است و میتوانند مکمل هم باشند.
اگر دنبال بازنشستگی و آتیه مناسب برای 30 سال بعد خود هستید بهترین بیمه ،بیمه عمر و سرمایه گذاری ست که همه چیز برای شما با توجه به نیازتان دارد.و مبلغی که پرداخت میکنید با اختیاری کاملا متفاوت است.حتما با مشاور بیمه عمر مشورت کنید.