در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باعرض سلام وخسته نباشی.من چهل سالمه میخواهم در آینده از نظر مالی تامین باشم.به نظر شما کدام بیمه شرکت کنم.بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار شرکت کنم شرایطش چه جوریه؟شرایط پرداخت آن و....
3 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

بیمه زنان خانه دار جزء مشاغل آزاد تامین اجتماعی محسوب می شه و شما می تونین برای کاهش هزینه از بیمه بدون دفترچه استفاده کنین و دفترچه رو از طریق همسر  دریافت کنین