در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام خسته نباشید,من بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی sos از طریق همسرم هستم, خانه دار و سی و هفت ساله هستم , میخواهم خودم بازنشستگی دریافت کنم شما چه راهی پیشنهاد می دهید? ممنون
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام،

پيشنهاد مي كنم يك بيمه نامه عمر حداقل ٢٠ ساله تهيه كنيد. با توجه به شرايط روز و ارزش پول حق بيمه تونم از ١٠٠ هزارتومان در ماه به بالا در نظر بگيريد كه در انتهاي قرارداد مبلغ خوبي اندوخته داشته باشيد.

در ضمن در طول مدت هم از پوشش هاي بيمه اي كاملي در كنار تامين اجتماعي و sos برخوردار ميشيد.

پوشش ها:

١. فوت

٢. حادثه (فوت، نقص عضو، هزينه پزشكي)

٣. امراض خاص(سكته قلبي و مغزي. عمل باز قلب، پيوند اعضا اصلي و مغز استخوان، سرطان)

بيمه ها به صورت زير تشبيه ميشن:

بيمه تامين اجتماعي شبيه ترمزه.

درمان تكميلي شبيه كمربند ايمني

بيمه عمر شبيه ايربگ