در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام خدمت تمام خدمت گزاران عزیز میخواستم ببینم مرخصی سالیانه در کار سخت زیان بار چقدر است  ایا اگه تو این چند سال که من رسمی هستم راهی دارد که بالا بود ان را متالابه کنیم در ظمن من جانباز هستم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۶۵  قانون کار

مرخصی سالیانه کارگرانی که به کارهای سخت و زیان آور اشتغال دارند ۵ هفته می باشد . استفاده از این مرخصی ، حتی الامکان در دو نوبت در پایان هر شش ماه کار صورت می گیرد .

اطلاعات تکمیلی در :

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار