در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در کارگاه ما به علت کمبود کار در سال، بعضی از پنج شنبه ها را بالاجبار تعطیل می کنند وان روز را از مرخصی سالیانه کارگران کم می کنند. آیا این کار قانونی است ؟

2- به عنوان مثال ،  کارگری از پنج شنبه تا یکشنبه مرخصی گرفته است ، جمعه وشنبه که تعطیل رسمی است ما بین این مرخصی می باشد برای این کارگر چند روز مرخصی باید حساب کرد؟(یکشنبه کارگر سر کار می آید)
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

ذکر کرده اید بدلیل کمبود کار این اتفاق افتاده و فارغ از اینکه قانونی هست یا نیست باید عرض کنم تعیین روز و میزان کار در اختیار کارفرما بوده و با توجه به سیاست کاری خود تعیین میکند

کارفرمای شما معلوم است فرد بسیار خوب و دور اندیش هست و بجای کاهش و اخراج کارکنان اقدام به کاهش روز کار نموده تا ضمن حفظ کارکنان و عدم قطع درآمد آنان به کار خود ادامه دهد تا در آینده که کار رشد داشت با کمبود کارگر و جذب نیروی کار مواجه نشود

داستان کارگر خودروسازی تویوتا رو به شما یادآور میشوم و توصیه اکید دارم به کارفرمای خود جهت پیشبرد اهدافش کمک کنید چون ایشان براحتی میتوانستند شما و همکارانتان را اخراج نمایند و به دلیل کمبود کار ولی اینکار رو نکردن و من ضمن ادای احترام به چنین کارفرمایی شما و همکارانتان را مجدد توصیه به کمک و صبر و حوصله مینمایم

موفق و پیروز باشید