در خرید بیمه سربازی توسط
سلام، پدر من چند سال قبل بازنشست شد سابقش حدوده ۳۰ سال و نیم بود، بدون ۲ سال خدمت سربازی. وقتی از مشاوران بیمه سوال کرده بود که برای خرید اون ۲ سال اقدام کنم و اینکه  تو حقوق بازنشستگیش تاثیر گزار هست یا خیر، بهش گفته بودن که مبلغ نا چیزی تفاوت داره و تا بیاید بخریدش ۶ ماه حقوق طول می کشه و۶ ماه دیر تر بازنشسته می شید، در نتیجه ۶ ماه حقوق ضرر می کنید و پدرم از خرید ۲ سال خدمت سربازی صرف نظر کرد

در حال حاضر بعد از گذشت چند سال پدر من متوجه شده که اشتباه کرده و پشیمون شده چون ۲ روز تو حقوقش تاثیر می ذاره، می خواستم بپرسم امکان هیچ گونه تغییر یا تجدید نظری وجود نداره ؟؟!
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بله می تونن حتی پس از بازنشستگی نیز سوابق بیمه سربازی را خریداری نماییند در ضمن اگر قبل از اعزام به خدمت هم سابقه بیمه داشته باشند سابقه مدت سربازی رایگان محسوب می شود در غیر این صورت باید این مدت را خریداری نمایند

۱- کسانی که قبل از تاریخ ۳۰/۱/۱۳۸۳ (طبق قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن) خدمت سربازی را گذرانده اند که از این افراد حق بیمه ای دریافت نمی شود. به شرط آن که قبل از رفتن به سربازی اشتغال داشته و حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند و پس از سربازی نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی باشند.

اطلاعات تکمیلی در :

مقررات خرید بیمه سربازی