در خرید بیمه سربازی توسط
مبلغ خرید بیمه 2 سال خدمت سربازی برای من چقدر هست
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام نحوه پرداخت حق بیمه دوره سربازی به دو دسته تقسیم می شود:
۱- کسانی که قبل از تاریخ ۳۰/۱/۱۳۸۳ (طبق قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن) خدمت سربازی را گذرانده اند که از این افراد حق بیمه ای دریافت نمی شود. به شرط آن که قبل از رفتن به سربازی اشتغال داشته و حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند و پس از سربازی نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی باشند.
۲-کسانی که پس از تاریخ مذکور به خدمت سربازی اعزام شده اند که از این افراد ۷درصد از بیمه شده دوران خدمت به عنوان سهم بیمه شده اخذ می گردد و سهم کارفرما توسط دولت تامین می شود.
حق بیمه مربوط به دوره خدمت سربازی (۳۰) درصد میانگین حقوق و دستمزد دو سال قبل از درخواست است که (۷) درصد آنرا بیمه شده و مابقی توسط دولت پرداخت می شود

اطلاعات بیشتر در :

مقررات خرید بیمه سربازی