در خرید بیمه سربازی توسط
آیا با خرید بیمه سربازی که ۲ سال است باز هم میشود ادامه کار داد و بجای بازنشستگی با ۲۸ سال کار، ۳۰ کار کرد و دو سال خرید بیمه سربازی را به آن اضافه نمود و در مجموع با ۳۲ سابقه پرداخت بیمه بازنشسته شد؟ یعنی با احتساب خرید بیمه با ۳۲ سابقه بازنشسته شد و از مزایای ۳۲ سال پرداخت حق بیمه برخوردار شد؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام بله می توانید با خرید سابقه سربازی با 32 سال سابقه بازنشسته شوید