در سوابق بیمه توسط
سلام پدر من 18 سال سابقه بیمه دارد ایا میتونه 2 سال سر بازی رابخرد و جزو  بیمه اش حساب بشه ضمناً 60 سال تمام دارد و از هیچ ارگانی در دو سال گذشته بیمه نشده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام کسانی که قبل از تاریخ ۳۰/۱/۱۳۸۳ (طبق قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن) خدمت سربازی را گذرانده اند که از این افراد حق بیمه ای دریافت نمی شود. به شرط آن که قبل از رفتن به سربازی اشتغال داشته و حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند و پس از سربازی نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی باشند.

همچنین با توجه به داشتن شرایط سنی می توانند درخواست بازنشستگی دهند

اطلاعات بیشتر در :

مقررات خرید بیمه سربازی

شرایط بازنشستگی