در سوابق بیمه توسط

سلام مجدد عرض شد واقعیت این که من بیشتر نظرم این هست که  آیا امکان داره که بنده این وقفه پیش آمده را یکجا پرداخت کنم و با سن 50 سال بتونم بازنشسته بشم؟ در شرف متارکه هم هستم

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر نمی توانید . تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی