در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام واحترام آيا مردان با30سابقه واريزحق بيمه وسن كمتر از50سال مي توانند بازنشسته شوند ياخير اگر جواب خير است سن بازنشستگي با 30سال سابقه بايد چند سال باشد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر شرط بازنشستگی برخورداری هر دو شرط قانون ماده 76 تامین اجتماعی میباشد یعنی حتما سی سال سابقه و50 سال سن اگر هریک از این دو شرط وجود نداشته باشد باید بعد از تکمیل شروط اقدام به بازنشستگی صورت پذیرد