در خرید بیمه سربازی توسط
سلام

در شهری 3سال و نیم سابقه بیمه دارم و برای موضوعی بابد 4 سال کامل سابقه بیمه در اون شهر رو داشته باشم )نه سابقه کار (حال ایا میتوانم با خرید خدمت سربازی در بیمه تامین اجتماعی همان شهر که18 ماه خدمت کرده ام در سربازی میزان سابقه بیمه ام را به 4 سال برسانم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سوابق بیمه سربازی در سازمان تامین اجتماعی تحت عنوان سوابق مورد احتساب خدمت نظام وظیفه آورده میشود و در آن شهر مورد خدمت قید وآورده نمیشود و در زمان اخذ مدت سوابق نام شهر لحاظ نمیگردد