در خرید بیمه سربازی توسط
اگر قبل ازسربازی سابقه بیمه داشته باشیم دوسال سربازی با ان حساب میشود
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)

با سلام

در صورتی که بیمه شده شرایط زیر را تواما با هم داشته باشد دیگر نیاز به پرداخت حق بیمه دوران سربازی ندارد و مدت سربازی وی جزو سوابق بیمه پردازی احتساب می شود

۱ )قبل از سربازی دارای سابقه بیمه اجباری باشد ۲ )بعد از سربازی دارای سابقه  بیمه اجباری  باشد ۳ ) مدت بیمه پردازی قبل از سربازی(مورد اول )بعد از سربازی (مورد دوم) ومدت انجام خدمت سربازی قبل از تاریخ ۱۳۸۵/۰۵/۰۷ (هفتم  مرداد ماه سال هشتاد و پنج واقع شده باشد.

در غیر اینصورت بیمه شده باید حق بیمه دوران سربازی رو پرداخت نماید لازم بذکر است این حق بیمه ۲۷ درصد میانگین مجموع دستمزد دو سال قبل از درخواست خرید خدمت تقسیم بر ۲۴ می باشد که بیست درصد ان رو دولت وهفت درصد مابقی رو بیمه شده پرداخت می کند.

مقررات خرید بیمه سربازی

توسط
سلام من همه شرایط دارم فقط مردادماه 85 برا من 25 روز بیمه پرداخت شده آیا رایگان میشه شروع ب کارم از 1/ 5/ 85 ممنون اگه جواب بدین