در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام  من با۱۲سال سابقه بیمه تامین اجتماعی قصددارم دوسال سربازی راخریداری کنم وبه سوابق بیمه ام اضافه کنم،شغل من نانوایی است آیا جزء مشاغل سخت محسوب میشود؟؟؟وچه تاثیری درسابقه بیمه دارد؟؟
آیا برای خرید دوسال سابقه بیمه برای سربازی قبل ازآن هم باید سابقه بیمه داشت ؟؟وچه مدت؟؟وچگونه میتوانم این دوسال راخریداری کنم؟؟هزینه آن چقدراست؟؟سن بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی چندسال است؟؟
باتشکــــــــــــــــر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در شغل نانوایی فقط شاطر مشاغل سخت محسوب می شود و در صورت مشاغل سخت بودن  کار شما هر سال به اندازه یک ونیم سال برای شما محسوب می شود

در ضمینه خرید بیمه سربازی هم می توانید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

برای اضافه کردن سابقه بیمه دوران خدمت سربازی به سوابق خودم به کجا باید مراجعه کنم و چه مدارکی لازم است؟