در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
سلام اینجانب قبل از خدمت سربازی  سابقه بیمه دارم ایا میتوانم مبالغ واریزی را که جهت خرید خدمت پرداخت کرده بودم  دریافت کنم
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

قانونی که شما میفرمایید برای کسانی که قبل از سال 1385 خدمت سربازیشون تمام شده باشه اعمال میشد یعنی اگه قبل از خدمت دوسال سابقه داشته باشید و خدمت سربازی قبل از سال85تمام شده باشه رایگانه در غیر این صورت باید حق بیمه 7درصد را پرداخت کنید