در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام
با توجه به اینکه در  مطب های دندانپزشکی احتمال انتقال انواع بیماریها مثل ایدز و ...می باشد
آیا این مشاغل هم میتوانند سخت و زیان آور باشند
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام
بدلیل عدم طبابت و عملیات دندانپزشکی از سوی منشی و عدم انتقال بیماریها از طریق هوا و تنفس جزو مشاغل سخت نمیباشد
چرا که منشی ضمن عدم تخصص به هیچ عنوان مستقیما با بیمار در ارتباط نمیباشد
ضمنا راههای ابتلا به بیماریهای ویروسی مانند ایدز و ...از راههای تماس جنسی مشکوک،فرآورده های خونی آلوده،والدین به فرزندمیباشد و تاکنون گزارشی مبنی بر انتقال بیماری ایدز از طریق هوا و برای کسانیکه به هیچ عنوان با بیمار ارتباط ندارند گزارش نشده است
ضمنا یادآور میشود چنانچه منشی دندانپزشک به امر ترمیم و یا هرگونه عملیات دندانپزشکی اقدام نماید تخلف محسوب شده و از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری میباشد