در سختی کار و مشاغل سخت توسط (120 امتیاز)
به عنوان نیروی خدماتی در یک سازمان دولتی کار میکنم،کار اصلی ام جمع آوری زباله و نظافت سرویس های بهداشتی میباشد،هفته ای دو بار با جوهر نمک نظافت انجام میدهم.

با اینکه کارفرما ابزارهایی نظیر چکمه،دستکش و ماسک در اختیار بنده گذاشته ولی باز هم اذیت میشوم،چشمم آبریزش داره و تا چند ساعت بعد از اتمام کار به سرفه دچار میشوم با این توضیحات آیا شغل بنده سختی کار دارد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرایط تعیین مشاغل سخت توسط کمیته ای به همین نام تعیین و ابلاغ میگردد و شغل نظافتچی جز مشاغل سخت وزیان اور نمیباشد