در سختی کار و مشاغل سخت توسط (140 امتیاز)
سلام پدر من نکهبان شیفت شب در یکی از هتل های شهرستان هست و ۲۶سال سابقه کار داره و ده سال پیش که هتل در حال ساخت بود جای پله را با چاله آسانسور اشتباهی کرفته و از چاله اسانسور چهار طبقه افتاده و بدنش کلا پلاتین هست و الان هم تنکی نفس داره آیا کار پدرم سخت و زیان آور محسوب میشه یا نه ؟

اکر سخت و زیان آور محسوب میشه چطوری میتونیم به بازنشست بودنش اقدام کنیم ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

برای اینکه مشخص شود کار ایشان سخت و زیان آور است باید به کمیته مشاغل سخت و زیان آور اداره کار استان تان درخواست دهید . در صورت تایید این کمیته جزء مشاغل سخت و زیان آور محاسبه می شود و می توانند بازنشسته شوند . البته شغل نگهبانی نوعا جزء مشاغل سخت و زیان آور نیست . وضغیت بدنی پدرتان ارتباطی به مشاغل سخت و زیان اور ندارد و در صورتیکه مشکلی برای ادامه کار دارند یا باید استراحت پزشکی بگیرند و مدتی استراحت کنند و یا اینکه درخواست ازکارافتادگی دهند

با تشکر