در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام از سال 72 تا 80 حدود هفت سال سابقه بیمه در کشتیرانی دارم .سوابقم چگونه محاسبه میشود .جزء مشاغل سخت هست یا نه و آیا برای درخواست بازنشستگی سن ملاک است..ممنون
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که شغل شما جزو مشاغل سخت و زیان آور باشد هر سال سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور، یک و نیم سال محاسبه خواهد شد

و برای بازنشستگی نیز شرایط سنی وجود دارد برای زنان 55 سال و برای مردان 60 سال می باشد که باتوجه به سابقه بیمه این میزان می تواند کمتر نیز باشد

اطلاعات تکملی در :

شرایط بازنشستگی

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟