در بازنشستگی و مستمری توسط

اینجانب زهرا خوش نیت آرام متولد 19/10/1344 با 51 سال سن و 25 سال سابقه کار با توجه به مسائل بوجود آمده در محل کار میخواهم درخواست بازنشستگی پیش از موعد کنم آیا میتوانم با این سن و سابقه درخواست کنم حتی اگر حقوقم با 25 روز سابقه محاسبه شود شماره تلفن .................

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که 20 سال از سابقه بیمه شما به صورت بیمه کارگر و کارفرمایی (بیمه اجباری ) پرداخت شده می تونید با 25 روز درخواست بازنشسته شدن را نمایید

شرایط بازنشستگی