در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید. بنده ۱۲سال سابقه بیمه دارم.که ۱۱سال آن مشاغل سخت و زیان آور و ۱سال اختیاری پرداخت کردم. بعداز اختیاری باز در مشاغل سخت در حال پرداخت بیمه هستم.

با توجه به سن بنده که ۳۵ است چند سال دیگر باید برای بازنشستگی سوابق بیمه داشته باشم ؟ ایا مشکل سنی نخواهم داشت؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)

با سلام

اشتغال باید سوابق 30سال گردد در جهت بازنشستگی اما استفاده از مزایایی سخت زیان اور ایتم وشرط سن را ملغی نموده است و داشتن سن 50 الزامی نیست اگر کا سوابق شما با احتساب مزایایی سخت وزیان اور به 30 برسد با هرسنی قبل از 50سالگی امکان بازنشستگی برایتان میسر میگردد

بیشتر بخوانید: چند سال سابقه بیمه دارم