در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
آیا با 55 سال سن برای آقایون و 20 سال سابقه میتوان بازنشستگی گرفت؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اشتغال باید سوابق 30سال گردد در جهت بازنشستگی اما استفاده از مزایایی سخت زیان اور ایتم وشرط سن را ملغی نموده است و داشتن سن 50 الزامی نیست اگر کا سوابق شما با احتساب مزایایی سخت وزیان اور به 30 برسد با هرسنی قبل از 50سالگی امکان بازنشستگی برایتان میسر میگردد

لذا داشتن20سال سابقه عادی باسن اعلام شده دلیل بر بازنشستگی نمیگردد باید سن60یاسابقه به 30 برسد