در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (870 امتیاز)
سلام من چند سال بیمه اجباری بودم بعد یک سال دیگه نبودم.بعد رفتم خودم به صورت اختیاری بیمه اخذ کردم آیا پس از 30 سال بازنشستگی تعلق می گیرد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر شما  بصورت اختیاری حق بیمه تون رو واریز می کنین،در نظر داشته باشین که در یک سال آخر پرداخت حق بیمه خود،حتما و حتما برای بازنشسته شدن باید از یک شرکت،سازمان و یا با داشتن کارفرما،لیست بیمه براتون رد بشه تا بتونین از مزایای بازنشستگی استفاده کنین.