در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام شرکتمون با ما 6 ماهه قرارداد بسته و تا جایی که خوندم قرارداد زیر 1 سال ممنوعه

حالا میخوان بهمون بگن از آخر شهریور نیایم. واسه این کار غیرقانونی ای که 6 ماهه قرارداد بستن چه کاری میتونیم بکنیم؟ یعنی چه حقی رو میشه طلب کرد؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

اولا بفرمایید کجا خوندید که قرارداد زیر یکسال ممنوع است و غیر قانونی قرارداد کار براساس نیاز کارفرما تنظیم میشود و هیچ مرجعی به زور نمیتواند به کارفرما اجبار کند که با توجه به عدم نیازش نیرو استخدام کند

و اما در مورد حق و حقوق شما

شما براساس قرارداد و طبق ضوابط اداره کار حقوق ماهیانه به همراه عیدی و سنوات همان میزان کار بهمراه حق اولاد و مسکن و خواروبار دریافت میکنید و نیز اگر اضافه کاری داشته باشید برمبنای حقوق دریافتی مستحق دریافت آن خواهید بود