در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مدارک و مستندات لازم برای بررسی ادعای اشتغال در کارگاه چه چیزی می باشد ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بخشی از مدارک و مستندات لازم به منظور بررسی ادعای اشتغال بیمه شدگان

- اسناد و مدارک هویتی مدعی به همراه دفترچه بیمه
- لیست های حقوق کارگاه منضم به اظهارنامه مالیاتی که به تأیید اداره دارایی مربوطه رسیده باشد.
دفاتر قانونی کارگاه و اسناد هزینه مربوطه
- لیست های پرداخت حق بیمه کارگاه نزد تأمین اجتماعی
- گواهی بانک ذیربط مبنی بر واریز حقوق ماهانه مدعی (طبق لیست های حقوق ارسالی به بانک موردنظر)
- فیش یا رسید حقوق یا چک بانکی، کارت افتتاح حساب بانکی کارتهای حضور و غیاب یا ورود و خروج یا دفاتر ثبت حضور و غیاب کارکنان کارگاه ، کارت بهداشتی صادره از سوی اداره بهداشت محیط کار.
معاینات پزشکی قبل از استخدام (موضوع ماده 90 قانون تأمین اجتماعی)