در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
سلام. من 3 سال هست در یك مجموعه مشغول بكار هستم. قرار بر بیمه كردن اینجانب بوده اما 3 سال یك مبلغ ناچیزی بابت بیمه نكردن به خودم پرداخت شده. در قرارداد كه یك نسخه هست اون هم دست كارفرما بندی در مورد بیمه نیست و در عوض یك بند در مورد ترك محل كار زودتر از موعد هست كه باید مبلغی معادل 3 رو پرداخت كنم.

یكی اینكه اینگونه قراردادها قابل استناد هستند؟ و مستناد برای اثبات كتر بنده در این مكان چی هست؟ در طی اینمدت نه اضافه كار و نه عیدی و پاداشی پرداخت نشده
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به بیمه نمودن کارگر می باشد و در صورتیکه حتی در قرارداد به موضوع بیمه اشاره نشده باشد کار فرما میباست نسبت به بیمه نمودن کارگر اقدام نموده و از چارچوب قانونی خارج نشود. و در مورد ترک کار کردن کارگر و در صورت اثبات کارفرما ، فقط حق سنوات به کارگر پرداخت نخواهد شد و کارفرما حق جریمه کردن معادل سه برابر حقوق روزانه به نسبت هر روز غیبت را ندارد