در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام. خسته نباشید.

من مدت سه سال در یک دفتر مشغول کار بودم که دوسال برام بیمه رد نکردن وفقط سال آخر بیمه رد شد

حالا میخوام دادخواست بدم دو سالی که بیمه نشدم را بگیرم آیا امکانش هست بتونم کارفرما را محکوم کنم؟

فقط از اول قرار نبود بیمه بشم !با این شرایط امکان گرفتن دو سال سابقه بیمه هست؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله . شما می توانید به اداره کار (هیات های دعاوی وزارت کار) شکایت کنید . باید مدارکی مبنی بر کار کردن در آن جا در آن 2 سال داشته باشید . این قول و قرار ها از نظر قانون کار اررش خاصی ندارد .

با تشکر