در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام،من از اسفند 94 با شرکتی شروع به همکاری کردم،همکاری جدی و رسمی از تاریخ 14 فروردین 95 بوده که من رو از دیماه 95 بیمه کرده،الان که از کار اخراج شدم میتونم کارفرما رو ملزم به پرداخت حق بیمه 9 ماه اول سال 95 کنم؟

اگر شرکت در اون زمان ثبت نشده بوده باشه و یا کد کارگاهی بیمه نداشته باشد وضعیت من چی میشه؟

قرارداد رسمی ندارم ولی پرینت حسابم مشخصه که کارفرما از  اسفند سال 94 برام واریزی داشته
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

در خصوص سوال اول اینکه مطالبات شامل مرور زمان نمیشود و شما میتوانید هر زمان در خصوص دریافت مطالبات خود ( منجمله حق بیمه ) از کارفرما در ادارات کار محل انجام خدمت اقدام نمایئد. ( مدارک مورد اثبات در صورت عدم وجود قرارداد پرینت حساب بانکی ، فیش حقوقی یا هر معرفی نامه از جانب کارفرما به نام شما و ...)
اگر شرکت ثبت شده نباشد ، رابطه کارگری شما با شخص "حقیقی" یعنی کارفرما میباشد و میبایست علیه ایشان دادخواست مطرح نمایئد.