در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام من 3 سال و 4 ماه در یک کارگاه تزیینات ساختمانی مشغول به کار هستم و در این مدت فقط 2 سال سوابقم رد شده است و حقوقم درست پرداخت نمیشه و ماهانه حقوقم 800 هزار تومن میباشد؟؟

آیا میتونم از کارفرمام شکایت کنم؟؟و اینکه ایا کارفرما میتواند کارگر بیمه شده را اخراج کند؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه شما دارای قرارداد کاری با کارفرما بوده اید در صورت اخراج و در صورت ثبت دادخواست توسط شما در اداره کار محل مربوطه ، کارفرما می بایست کلیه حقوق و مزایا و حق بیمه شما را تا پایان قرارداد واریز نماید و در صورتیکه قرارداد نداشته و بصورت دائمی مشغول بکار بوده اید می بایست با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه نسبت به بازگشت به کار اقدام نمائید.در ضمن میتوانید نسبت به واریز حق بیمه زمانی که بیمه نبوده اید مطابق با ماده 148 قانون کار اقدام نمائید و نیز میتوانید نسبت به واریز حقوق معوقه خود اقدام نمائید.