در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام ، من سال 91 حدود 6 ماه در شرکتی کار می کردم. ولی حق بیمه منو نریختن.

  1. اگه قرارداد نداشته باشم و اسمم هم در لیست بیمه شرکت رد نشده باشه، چطوری می تونم ثابت کنم؟
  2. هزینه ای حق بیمه من که برای هرماه در سال 91 در نظر می گیرن حدودا چقدر میشه ؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-الف-به بازرسی شعبه مراجعه کرده و درخواست بازرسی دهید .

1-ب- به اداره کار شکایت کنید . لیست حضور و غیاب ، لیست مالیات ارسالی ، شهادت شهود ، فیش حقوق پرداختی را می توانید به عنوان مدارک ارائه دهید .

3- حق بیمه همان سال به علاوه جریمه های مربوطه که شامل 2درصد جریمه ماهیانه و 10 درصد جریمه عدم پرداخت  حق بیمه و جریمه های دیگر نیز می شود .

با تشکر