در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام
    میخواستم بدونم که اگر کسی جایی کار کنه و کار فرما اسمشو برای بیمه به سازمان رد کنه ولی مبلغ حق بیمه را پرداخت نکنه چکار باید کرد ؟؟
این موضوع مربوط به سال 89 میشه
اسممو بازرسین توی لیست بیمه وارد کردن ولی هنوز مبلغ حق بیمه توسط کارفرما واریز نشده و جزو سوابق نمیاد چکار کنم؟؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تعهدات به عهده کارفرما میباشد و اگر کارفرما وجود داشته باشد تامین اجتماعی مطالبات خود را از کارفرما اخذ خواهد نمود اما اگر به هر دلیلی حضور و وجود نداشته باشد باید جهت مدت مزبور نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نمایید