در پرداخت حق بیمه توسط
سلام
من از تیر ۹۴ تا شهریور ۹۵ تو یه شرکت کار کردم, از مهر ۹۴ تا شهریور ۹۵ هم حق بیمه برام رد کردن, اما اردیبهشت ۹۵ رو بیمه رد نکردن برام, یک اینکه: موقع تسویه بخاطر اون یک ماه چقدر باید از شرکت بعنوان حق بیمه و خسارت بگیرم؟ دوم اینکه: اگه بخوام اون یک ماه هم بیمه رد بشه که فاصله نیفتاده باشه باید چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
اگر دلیل ثبت نشدن در لیست اردیبهشت ترک کار بوده باشد باید از طریق دادخواست در اداره کار نسبت به احتساب سوابق ماه موردنظر اقدام نمایید اما اگر بدلیل عدم ارایه لیست بوده باشد تامین اجتماعی سوابق را برای شما احتساب و منظور و جریمه را از کارفرما طی اعلامیه بدهی صادره اخذ خواهد نمود