در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام  چند سال از سابقه من جزء مشاغل سخت و زیان آور توسط کمیته تجدید نظر استانی تایید شده است و اکنون که سابقه من برای بازنشستگی پر شده است کارفرما از پرداخت حق بیمه اجتناب می کند و می گوید اگر می خواهید باز نشسته شوید کل این مبلغ را بدون هیچ مدرکی به ما بدهید تا ما پرداخت کنیم وتامین اجتماعی نیز هیچ کاری در این مورد انجام نمی دهید  لطفا راهنمایی بفرمایید به کجا شکایت کنم  ایا جایی وجود دارد که احقاق حق بکنند
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تعهد پرداخت 4درصد در تکلیف کارفرما میباشد اما در صورت عدم پرداخت میتوانید مبلغ را پرداخت و از طریق دادخواست در اداره کار مبلغ پرداختی را مطالبه نمایید