در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام من 11 سال در شرکتی کار کردم که بعد از رفتن من مشاغل که من در آنها کار میکردم بهش سختی کار خورده اول اینکه این 11 سال برای من حساب میشه یا نه و دوم اینکه کارفرما از ریختن 4 درصد امتناع میکنه من چطور باید او را مجاب به پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت تایید توسط کمیته مشاغل سخت و زیان آور مدت خدمت شما با احتساب ضریب یک ونیم برابر محاسبه خواهد گردید

تعهد پرداخت 4درصد در تکلیف کارفرما میباشد اما در صورت عدم پرداخت میتوانید مبلغ را پرداخت و از طریق دادخواست در اداره کار مبلغ پرداختی را مطالبه نمایید