در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام واحترام

بنده به مدت 17 سال در مشاغل سخت  وزيان آور مشغول به كار هستم ودر اين مدت 4 در صد سختي كار توسط كارفرما  به بيمه پرداخت نگرديد ودر صورت اخراج شدن وبا توجه به اينكه 36 ماه از بيمه بيكاري ميتوان استفاده نمود وجزو  سوابق بيمه محاسبه ميشود  ودوسال خدمت سربازي را هم واريز نمودم .وسن من 38 سال است چه موقع ميتوانم از شرايط باز نشستگي استفاده كنم. وبراي اينكه مطمعن شوم كه تمام 17 سال شامل سخت وزيان آور شده است . چه اقدامي بايد انجام گردد.

با تشكر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اولا" شغلی سخت وزیان آوراست که درکمیته سخت وزیان آورمستقردر ادارات کارمطرح وتائیدگردد.

ثانیا،درصورت تائید17سال ضربدر1/5سال وسه سال بیمه بیکاری ودوسال سربازی مجموع سوابق شما30/5 سال خواهدشدباتوجه به سن امکان بازنشستگی برای شما وجودندارد.20سال کارسخت وزیان آوربدون شرط سنی ویا35 سال سابقه درمجموع لازمه شرایط بازنشستگی میباشد

ثالثا،پرداخت 4درصد درزمان بازنشستگی توسط کارفرماصورت میگیرد