در بازنشستگی و مستمری توسط
پدرم در1376/5/20 فوت کرد.سابقه پرداختی اش تا سال 1374 ،3720 روز بود. در 1376/3/3 مجددا با بیمه قردادبست( بیمه اختیاری) ، ولی در 1376/5/20فوت کرد و پرداختی سال آخرش 90 روز نشدو به همین دلیل مستمری برقرار نشد.در حالی که قانون پرداخت 90 روز سال آخر در 1376/7/27 اجرا شد ، که دو ماه بعد از فوت پدر من بود. به هرحال سوال این است:
1_ باتوجه به قانون جدیدالتصویب سال 92 مستمری بازماندگان برای ما برقرار میشود؟
2_ با چه حقوقی؟
3_ آیا سالهایی که پرداخت نشده را پرداخت میکنند؟ ( از سال76 تاکنون)
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر پدر شما شرط ماده 75رو نداشته باشد حقوق مستمری جزیی به شما تعلق میگیرد وشرط ماده 75به این شکل میباشد از تاریخ فوت تا یکسال قبل 90روز سابقه ومجدد از تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال سابقه باید داشته باشد که مستمری بصورت کامل پرداخت شود اما اگر این شرط رو نداشته باشد با مستمری جزیی برقرار میشود یعنی به ازای هر سال سابقه یک روز حقوق تعلق میگیرد اما چونکه پدر شما دارای ده سال ویک ماه سابقه میباشد مستمری جزیی از تاریخ فوت تا زمان برقراری به شما تعلق میگیرد