در بازنشستگی و مستمری توسط (1,290 امتیاز)
مستمری بازنشستگی شامل کدام یک از بازماندگان می شود؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
باید توجه داشت که برخلاف آنچه در ذهن عموم مردم جاافتاده است، تنها بانوان و کودکان در زمره بازماندگان متوفی و مستحق دریافت مستمری نیستند؛ در فهرست دریافت‌کنندگان مستمری بازماندگان، با شرایط قانونی مشخص شده، والدین متوفی و حتی شوهر وی نیز قرار می‌گیرند.

پس از فوت بازنشسته یا فردی که بر اساس قانون، بازماندگانش مشمول دریافت مستمری بازماندگان هستند، وراث وی می‌توانند برای برقراری مستمری مذکور اقدام کنند.

طبق ماده ۸۶ «قانون استخدام کشوری»، وراث قانونی متوفی، عبارتند از: «فرزندان و زوج یا زوجه دائمی و مادر و پدری که در کفالت متوفی بوده‌اند و همچنین نوادگانی‌که پدر و مادرشان فوت شده و در کفالت متوفی می‌باشند.»