در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و احترام؛
شخصی با سابقه بیمه 9 سال تامین اجتماعی به علت طبیعی فوت می کند وضعیت پرداخت حقوق به بازماندگان چگونه است؟ آیا حداقل حقوق را دریافت می کنند یا مستمری و یا ... ؟ مبنای محاسبه چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بازماندگان می توانند برای دریافت مستمری بازماندگان اقدام نمایند میزان این مستمری بسته به سوابق بیمه پردازی و میزان حق بیمه واریز در دو سال آخر متوفی دارد و در صورتی که کمتر از 20 سال بیمه پردازی انجام شده باشد به نسبت تعداد سال سابقه حقوق ورایز می شود مثلا برای 9 سال سابقه بیمه 9 روز حقوق واریز می شود ولی اگر بیش از 20 سال باشد مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می شود و حداقل می بایست حداقل حقوق را دریافت کنند

اطلاعات تکمیلی در :

مستمری بازنشستگی برای بازماندگان با سابقه کمتر از 10 سال چگونه است ؟

نحوه سهمیه بندی مستمری بازماندگان تامین اجتماعی چگونه است ؟

مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان چیه ؟