در بازنشستگی و مستمری توسط
من با 35 سال سابقه پرداخت بیمه حداقل حقوق دریافت میکنم کسی هم که 30سال بیمه پرداخت کرده حداقل میگیره یعنی من که5سال اضافه پرداخت کردم هیچ به هیچ این چه عدالتی است ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سلام

باید 35 روز مزد محاسبه گردد مگر میزان سابقه ای که میفرمایید با آن چیزی که در شعبه وجود دارد مغایرت داشته و برای شعبه مدت سابقه شما کمتر از آن چیزی میباشد که میفرمایید با مراجعه به شعبه اخذ حکم بازنشستگی میتوانید به سوابق موجود در تامین اجتماعی اشراف داشته باشید