در بازنشستگی و مستمری توسط
نحوه سهمیه بندی مستمری بازماندگان تامین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام  سهم همسر متوفی معادل 50% کل مستمری استحقاقی است و چنانچه بیمه شده مرد دارای چند همسر دائم باشد مستمری بین آنها به تساوی تقسیم خواهد شد .

سهم هر فرزند متوفی معادل 25% مستمری استحقاقی است ودر صورتیکه فرزندان هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند ، سهم آنان دو برابر این میزان خواهد بود .

سهم هر یک از پدر و مادر متوفی ، معادل 20% مستمری استحقاقی خواهد بود.