در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
بیمه زنان خانه دار چگونه است و چجوری میشه خریدش
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام حداکثر سن برای بیمه زنان خانه دار ۴۵ سال است که در غیر این صورت متقاضی می بایست ۲ برابر مازاد سنی مقرر دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان بیمه تأمین اجتماعی باشد،

این بیمه از نوع بیمه مشاغل آزاد بیمه تامین اجتماعی می باشد

حق بیمه در بیمه مشاغل آزاد بسته به نوع قرارداد شما متفاوت می باشد

برای خرید و عقد قرارداد آن با سازمان تامین اجتماعی می توانید به نزدیک ترین شعبه سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید

اطلاعات بیشتر در:

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

حق بیمه انواع بیمه های تامین اجتماعی در سال 95

 لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی