در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
باسلام
من در یکی از ادارجات دولتی کارمیکنم
وبیمه عمر ومسیولیت گروهی هستیم
ودرحین خدمت مرا مار گزیده
ویکهفته در بیمارستان بستری شدم
والان روبه بهبودی هستم
ایا مرا دیه حق مسولیت شامل میشه؟
تقریباچقدر دیه شاملم میشه؟؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام دوست عزیز

در صورت داشتن بیمه عمر و حادثه یا بیمه مسولیت کارفرما درقبال کارکنان با توجه به میزان سقف پوشش هزینه های پزشکی ناشی از حادثه قابل پرداخت است

مدارک لازم جهت دریافت خسارت بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان :

  • فرم اعلام خسارت –پرسشنامه –بیمه نامه –قبض رسید –الحاقیه های مربوطه .

  • کلیه اوراق مربوط به پرونده پزشکی مصدوم (علی الخصوص برگ پذیرش اورژانس) .

  • گزارش پزشکی قانونی (در صورت فوت و یا نقص عضو) .

  • گزارش بازرس اداره کار (در صورت فوت و یا نقص عضو) .

  • گواهی فوت و کپی شناسنامه باطل شده متوفی (در صورت فوت) .

  • حکم دادگاه بدوی و تجدیدنظر (در صورت اعتراض به رای بدوی) .

  • گواهی حصر وراثت متناسب با میزان دیه قابل پرداخت (در صورت فوت) .

  • لیست تامین اجتماعی کارکنان (جهت کنترل تعداد کارکنان) .

  • لیست حقوقی کارکنان (جهت کنترل تعداد کارکنان) .

  • گزارش بازدید کارشناس خسارت شعبه .

  • کلیه اوراق بازجویی موجود در پرونده شکایت مصدوم و یا اولیای دم . در برخی از موارد و براساس  پوشش های اضافی پیش بینی شده در بیمه نامه ضرورت دارد اسناد و مدارک لازم از بیمه گذار دریافت شود .

  • حکم ماموریت مصدوم (در صورتیکه حادثه حین ماموریت ایجادشده و پوشش مربوطه نیز ابتیاع شده باشد) .

  • گزارشات مربوط به وقوع حوادث رانندگی (کروکی –گزارش پلیس –گواهینامه و ...) در صورت ابتیاع پوشش مربوطه .

  • نامه ادعای سازمان تامین اجتماعی در ارتباط با تبصره ماده 66 آن سازمان.

در صورتیکه بیمه گذار پوشش بدون رای را دریافت نموده باشد برخی از مدارک از قبیل حکم دادگاه و اوراق بازجویی از مدارک فوق حذف می گردد بهر حال چگونگی بررسی و پرداخت خسارت براساس فصل دوم این دستورالعمل خواهد بود .

نکته مهم : از آنجائیه که در کلیه بیمه های مسئولیت مدنی بدون استثنا بیمه گذار موظف است به محض اطلاع از هرگونه ادعا علیه خود بلافاصله حداکثر ظرف مدت 5 روز بیمه کننده را بصورت کتبی مطلع نموده و تشکیل پرونده خسارت نماید لذا ضروریست در ابتدا به اطلاع بیمه شونده محترم رسانده شود که موظف هستند در مدت تعیین شده نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند و سایر مدارک را بعدا به بیمه گر ارائه نمایند .

بنابراین مدارکی که در زیر توضیح داده خواهد شد بعد از مرحله اعلام کتبی خسارت و تشکیل پرونده میباشد و نه لزوما اینکه بیمه شونده ابتدا مدارک را بصورت کامل تهیه نماید و بعدا جهت تشکیل پرونده مراجعه نماید بنابراین در کلیه بیمه نامه ها تکرار و شرح مرحله فوق خودداری میگردد .