در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام، کارمند بیمارستان هستم ، در سال 91 شکایتی از ما شده که امسال بنده محکوم به پرداخت ده درصد دیه ماه غیر حرام شده ام، در ان زمان سقف تعهد بیمه اینجانب بیست میلیون بوده است، حال ایا بیمه تمام خسارت را که کمتر از بیست میلیون است پرداخت خواهد نمود؟سوال دیکر اینکه در چه مدت بعد از احضار به دادگاه ،باید به بیمه اعلام خسارت نمود؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

شما باید بهد از 5 روز بعد از اطلاع خود از خسارت به شرکت بیمه اعلام خسارت کنید

در مورد خسارت هم چون مبلغ آن کمتر از سقف تعهدات است بله کامل پرداخت خواهد شد