در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام

 مدت زمان بیمه پزشکان چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام

در بیمه مسئولیت مدنی پزشکان شما می توانید برای یکسال مسئولیت خود را در قبال بیماران بیمه نمایید.

در طول این یکسال اگر خدمات درمانی انجام پذیرد و عوارض آن حتی 4 سال پس از آن مشخص گردیده و بیمار اقدام به شکایت نماید شما خواهید توانست خسارت خود را از شرکت بیمه دریافت نمایید.

شرکت ترنم آسایش و آرامش علاوه بر تخفیفات ویژه در این رشته در هنگام صدور بیمه نامه،کارشناس خسارت شما در زمینه ی بیمه مسئولیت پزشکان می باشد.به صورتی که از لحظه ی وقوع خسارت احتمالی تا زمانی که خسارت خود را از شرکت بیمه دریافت می نمایید یک کارشناس خبره در کنار شما خواهد بود.