در بیمه حوادث توسط (7,050 امتیاز)
سلام

من بیمه حوادث انفرادی دارم. آیا وقتی مسافرت میرم همون بیمه حوادث انفرادی پوشش های هزینه های پزشکی حین مسافرت ام رو میده یا نیاز هست بیمه مسافرتی بخرم ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

اگر در بیمه حوادث انفرادی پوشش هزینه پزشکی را خریداری کرده باشید، تا سقف سرمایه تعهد شده از سوی بیمه گر تحت پوشش هستید.

اما اگر قصد مسافرت به خارج از کشور را داشته باشید بهتر است حتما بیمه حوادث مسافرتی را تهیه کنید. حق بیمه  این بیمه نامه در مقابل پوشش های آن بسیار ناچیز است.

علاوه بر سرمایه فوت و نقص عضو و هزینه پزشکی، پوشش های خوبی برای هزینه های مفقود شدن توشه و چمدان، هزینه های ناشی از کنسلی و تاخیر پرواز، هزینه های ناشی از فوریت های دندان پزشکی و ... دارد.

در ضمن برخی از شرکت های بیمه ایرانی با شرکت های خارجی موسوم به کمک رسان ها قرارداد بسته اند و کلیه خدمات در خارج از کشور از طریق این شرکت ها ارائه می شود.