در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام

من قبلا توی یه شرکتی شاغل بودم و تقریبا یک سال بیمه داشتم

به دلایلی استعفا دادم بیمه ام قطع شد و الان تحت تکفل شوهرم هستم

اگه بخوام همون بیمه قبلیم رو ادامه بدم

کدوم بیمه بازنشستگیش بهتره؟اجباری(از طریق یه شرکتی)؟مشاغل آزاد؟اختیاری؟

می تونم  بیمه درمانی(دفترچه بیمه ام) از طرف شوهرم باشه(شوهرم هم تامین اجتماعیه) و خودم فقط برای بازنشستگی و بقیه چیزا جداگونه بیمه داشته باشم؟

در کل شما کدوم بیمه رو بهم پیشنهاد می کنین که مزایاش بیشتر باشه؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام به طور کلی بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی مزایا بیشتری نسبت به بیمه های اختیاری دارد برای مثال : بیمه بیکاری ، مرخصی زایمان و ...

و در صورتی که بیمه اجباری باشید می تونید در سن 42 سالگی با سابقه پرداخت بیمه 20 سال بازنشسته شوید

اگر فقط می خواهید بازنشستگی تان از طریق تامین اجتماعی تامین شود بیمه اجباری بهترین گزینه است (در صورتی که شرکتی شما رو بیمه کند)

در غیر اینصورت با توجه به تحت پوشش بودن شما از طرف شوهرتان بیمه عمر را پیشنهاد می کنم .

برای اطلاعات بیشتر می تونید سوالات دسته بندی بیمه عمر را مطالعه نمایید

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی

دسته بندی بیمه عمر و سرمایه گذاری